Yarımcalılardan Muhtar Ziyaretleri

Kentimizin en aktif sivil toplum kuruluşlarından biri olan, özellikle Körfez ilçedeki manavların bir araya gelmesinde büyük pay sahibi olan Kocaeli Yarımcalılar Derneği yönetimi, önceki gün muhtar ziyaretleri yaptı. Dernek başkanı Atakan Yavuz ve yönetimi, 31 Mart seçimlerinde Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı seçilen Mehmet Çöven, Çamlıtepe Mahallesi Muhtarı seçilen Orhan Özmen, Atalar Mahallesi Muhtarı Gülay Aydın Acartürk ve Hacı Osman Mahallesi Muhtarı seçilen Sami Zorlu ile makamlarında bir araya geldi.

“BİRLİKTE KATKI SAĞLAYACAĞIZ”

Gerçekleşen buluşma sırasında dört muhtara da seçilmeleri dolayısıyla tebriklerini ileten dernek başkanı Atakan Yavuz, “Muhtarlarımızın yeni dönemde görevlerinde başarılı olacaklarına inancımız tamdır. Bir sivil toplum kuruluşu olarak muhtarlarımızla ve tüm kamu kuruluşları ile mutlaka birlik ve beraberlik içinde olacağız. İlçemizin gelişimine hep birlikte katkı sağlayacağız” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817