Yarımcalılardan Saldırı Tepkisi!

Yaşanan olayda derneğin Atalar Mahallesi’ndeki irtibat bürosuna giren kişi ya da kişilerin, lokalde bulunan bazı eşyalara kesici aletle zarar verdiği, bunun sonucunda ise maddi hasarın oluştuğu öğrenildi.

“ENGELLEME ÇABALARI VAR”

Konu hakkında yazılı bir açıklama yapan Yarımcalılar Derneği Başkanı Atakan Yavuz, “Derneğimiz, bir sivil toplum kuruluşu olarak halkımızın desteği ile üyelerine ve kentimize hizmet eden, güzel beldemizin gelişmesi ve güzelleşmesi için çalışmalar yapan bir kurumdur. Fakat bizim bu çalışmalarımızın çıkarlarına zarar verdiğini düşündüğümüz bazı kişi veya kişiler tarafından sürekli engellemeleri ile karşılaşmaktayız.

“MADDİ ZARAR VERİLDİ”

Son olarak geçtiğimiz 13 Haziran gecesinde, tanınmaya cesaret edemedikleri ve korktukları için gizlice dernek binamıza giren bazı kişi ya da kişiler, logomuzu bıçak ile çizip, eşyalarımızı keserek maddi zarar vermişlerdir. Konu emniyet güçlerin kontrolündedir. Bu konunun takipçileri de devlet büyüklerimiz ve savcılarımızdır. Her türlü engelleme girişimine rağmen Yarımcalılar Derneği olarak, halkımıza hizmet etmeye, barış içinde kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.