Yarımcalılardan Söğüt’e Büyük Destek.!

Yaklaşık 5 yıldır Körfez Belediye Başkanlığı görevini sürdüren ve yeni dönem için de göreve talip olduğunu açıklayan, özellikle geçtiğimiz günlerde önceki dönem bakanlarından Kocaeli eski Milletvekili Fikri Işık’ın övgüler dizdiği sözleri ile öne çıkan Şener Söğüt, ilçe genelindeki temaslarına ve özel ziyaretlerine devam ediyor.

YARIMCALILARLA BULUŞTU

Başkan Söğüt, geçtiğimiz gün akşam saatlerinde Körfez Yarımcalılar, Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Derneği’ne konuk oldu ve dernek üyeleri ile Yarımcalılarla bir araya geldi. Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen buluşma sırasında dernek üyeleri ve yönetimi ile buluşmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren belediye başkanı Şener Söğüt, yapılan işlerle ilgili genel bir değerlendirmede bulundu.

SÖĞÜT’E BÜYÜK MORAL

Bu arada Yarımcalılar Derneği yöneticileri, yaptıkları büyük hizmetlerle dikkat çeken Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’e kazandırdığı eserler ve yaptığı önemli çalışmalar dolayısıyla teşekkür ederek, kendisine büyük moral verdiler. Söğüt açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

“YENİ DÖNEMDE ÖNCELİĞİMİZ KENTSEL DÖNÜŞÜM OLACAK”

“Önümüzdeki dönem kentsel dönüşüme ağırlık vereceğiz. Şu an için TOKİ eli 2 bin 500 konut birden yapılacak. Bunlar için çalışmalar başladı. İlimtepe bölgesi bambaşka bir bölge oldu. Dereköy imar planları da onaylandı. Kent kütüphanesi yaptık. Nazende isimli işletmelerimiz kentin hemen her yerinde. Hereke Kalesi çok önemli bir çalışma oldu. Adeta Hereke bu proje ile yeniden canlandı.

“İLİMTEPE YOLUNUN 2. ETABI YAPILACAK”

TÜRSAB’la görüştük, Hereke bölgesinin tarihi değerlerini ayağa kaldırmak için çalışma yürütüyoruz. Turizm açısından bölgeyi kentin güçlü bir merkezi haline getirmek için çalışma yapıyoruz. Hereke sahilleri yenilendi. Ulaşımla ilgili Hereke İMES, Kaşkaldere yolu, İlimtepe yolunun birinci etabı bitti. İkinci etabının da gövdesi neredeyse oluşturuldu. Bitmesi ile bölgenin en önemli hizmeti almasını sağlayacağız.

TÜM HİZMETLERİ ANLATTI

Altyapıdan üst yapıya, çevre düzenlemelerinden spor tesislerine kültür sanattan eğitime birçok alanda her türlü zorluğa rağmen ilçemize hizmet etmenin gururunu yaşadık. Şimdi önümüzde önemli bir seçim var. Bundan sonrası vatandaşlarımızın takdiridir. Bizler geçen zaman içinde her zaman desteğinizi gördük. Bu desteğiniz sürerse bizleri mutlu edersiniz. Hizmet ve eser anlamında çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kocaeli Büyükşehir ve bakanlıkların desteği de bu konuda çok önemliydi. Kendilerine teşekkürü borç biliyorum.

“HEDEF; BORÇSUZ BELEDİYE”

Bu geçen çalışma dönemimiz boyunca Körfez Belediyesi olarak ekonomik anlamda da büyük kazanımlar elde ettik. SGK ve vergi borçlarımızın neredeyse tamamını sıfırladık. Şu anda bütçesi ile güçlü bir belediye ortaya çıkardık. Daha iyileri için de kendimizi hazırladık. Misafirperverliğiniz, destek mesajlarınız ve sağladığınız güzellikler dolayısıyla her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

TAHİR BAŞKAN’A ÖZEL TEŞEKKÜR

Ulaşım konusunda da Kaşkaldere Bağlantı Yolu’nda çalışmaların hızla devam ettiğini söyleyen Başkan Söğüt, “Hereke İMES yolu da devam ediyor. İlimtepe Yolu’nun 2. etabında da yolun gövdesi oluştu. Orasını da hızlı bir şekilde Büyükşehir Belediyemiz ile tamamlayacağız. Tüm bu büyük projelerin hayata geçmesinde her zaman yanımızda olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Şener Söğüt’e teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞKAN YAVUZ : HALKIMIZ ŞENER BAŞKANIMIZIN DEĞERİNİ BİLECEKTİR

Yarımcalılar Derneği Başkanı Atakan Yavuz da Başkan Söğüt’e katılımlarından dolayı teşekkür ederek, “Başkanımızı ne zaman davet etsek bizleri kırmadı, yanımızda oldu. Bizler bu kapıdan içeri girdiğimizde siyaseti konuşmayız. Ama vefalı insanlarız. Ne zaman başımız dara düşse, bire şeye ihtiyacımız olsa Şener Başkanımız hep yanımızda oldu. Kendisini seviyoruz. Tüm aday adayları ziyaret etmek istediklerinde de söylüyoruz; Aday adayı oldunuz ama biz Şener Başkanımızı seviyoruz diyoruz. Biz halk olarak kendisinin değerinin bileceğine eminiz” dedi.

KADIN KOLLARI BAŞKANI SELMA CEYHAN : BAŞKAN SÖĞÜT BİZİM İÇİN KIYMETLİ

Kadın Kolları Başkanı Selma Ceyhan da Başkan Söğüt’e teşekkür ederek, “Dernek için ne zaman alo desek, mesaj atsak, bir hastamıza ambulans lazım olsa 10 dakika da işimizi çözüyor. Kendisini bir belediye başkanı olarak değil, kardeş olarak görüyoruz” dedi. Başkan Söğüt de seçimle ilgili “Önümüzde önemli bir seçim var. Vatandaşlarımızın takdiri. Diğer partilerimiz de bizim partimizde adaylarını belirleyecek vatandaşlarımız karar verecek. Bizler sizin desteğinizi hep hissettik. Bundan sonra da devam ederse seviniriz” dedi.

GENİŞ KATILIM VARDI

Bu arada Yarımcalılar Derneği’nin Atalar Mahallesi’ndeki lokalinde gerçekleşen ve dernek başkanı Atakan Yavuz’un ev sahipliğinde düzenlenen buluşmaya Başkan Şener Söğüt’ün yanı sıra; AK Parti Körfez Belediyesi Meclis Üyesi aday adayı Tugay Polat, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan ile dernek üyeleri hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.