Yaşlı Vatandaşlara Söğüt’ten Sürpriz!

Büyüklerine yönelik gösterdiği saygısı ve özel duruşu ile dikkat çeken yaşlı vatandaşlarımızı evlerinde sık sık ziyaret eden Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, kulüp üyeleri ile bir araya geldi.

PASTA KESTİLER

60+ Aktif Yaşlanma Kulübü’nün 75’inci yaşını kutlayan üyelerinin mutluluğuna ortak olan Başkan Söğüt, hem büyüklerinin yeni yaşını tebrik etti ve hem de onlarla birlikte hazırlanan özel pastayı kesti. Söğüt yaptığı açıklamada ise “İyi ki varsınız, 60+ Aktif Yaşlanma Kulübümüzde 75 yaşına yeni giren büyüklerimizin yeni yaşlarını kutladık. Kendilerine sağlıklı, huzurlu uzun ömürler diliyorum. Tecrübeleriyle geleceğimize ışık tutan değerli büyüklerimizin her zaman yanında olacağız” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.