Yavuz, Bu Kez Yarımcalı Kadınları Dinledi

Kentimizin en aktif sivil toplum kuruluşlarından biri olarak öne çıkan, özellikle başkanlığına Atakan Yavuz’un seçilmesinin ardından büyük bir hareketlilik içine giren, ayrıca yaklaşan yerel seçimler öncesinde bütün partilerin öncelikli ziyaret ettikleri kurumlar biri haline gelen Körfez Yarımcalılar Birlik Beraberlik ve Dayanışma Derneği yönetiminde istişare toplantıları devam ediyor.

NAZENDE’DE BULUŞTULAR

Geçtiğimiz günlerde yönetim kurulunun yanı sıra eski başkanlar ve Yarımcalı kimlikleri ile bilinen tanınmış simaları ağırlayan dernek başkanı Atakan Yavuz, bu kapsamda önceki gün de Yarımcalılar Derneği’nin kadın kolları yönetimi ile Tütünçiftlik Nazende Kafe & Restoran’da buluştu. Burada kadın yöneticilerin ve üyelerin taleplerini dinleyen, yaklaşan yerel seçimlerle ilgili fikirlerini alan dernek başkanı Atakan Yavuz, “İstişarelerimiz bizim için çok önemli” dedi.

TOPLANTILAR DEVAM EDECEK

Tüm dernek üyelerinin görüşlerine önem verdiklerini kaydeden Yavuz, “Daha önce derneğimizin kurucularını, üyelerimizi ve büyüklerimizi ağırlamıştık. Şimdi de kadın kolları yöneticilerimizi dinledik. İstişare toplantılarımızdan çok güzel fikirler ve öneriler alıyoruz. Bu toplantıları sadece seçim dönemlerinde değil, bundan sonraki tüm zamanlarda ve belirli aralıklarla tekrarlayacağız” dedi. Yavuz ayrıca toplantıya katılan tüm konuklara teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.