banner2779
banner2752
banner2750

Yaz okullarına görkemli final
 Gebze Belediyesi ücretsiz yaz spor okulları, düzenlenen görkemli final töreniyle 2014 sezonunu kapadı. Çocukların hazırladığı etkinliklerle renklenen final programına şehir dışında bulunan Başkan Adnan Köşker katılamazken, programın açılış konuşmasını yapan Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Engin Güzel, “İki ay süren yaz okulumuz Gebze’de çocuklarımızın tatillerini en güzel şekilde değerlendirmelerini sağlıyor. Sağlıklı, kültürlü ve zeki bir nesil yetişiyor. Okullarımızda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. 

İKİ AY SÜRDÜ

Gebze Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Yaz Spor Okulları, düzenlenen etkinlikle sezonu kapadı. Bu yıl 19 branşta binlerce öğrencinin boş zamanlarını en iyi  şekilde değerlendirmeleri için düzenlenen Yaz Spor Okulları’nın final törenleri Gebze Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı. 2 aylık dönemde yaz okulunda farklı branşlarda eğitim gören çocukların hünerlerini sergilediği final etkinliğine Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker şehir dışında olduğu için katılamazken, programa Başkan Yardımcısı Engin Güzel, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mücahit Sak, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve öğrenci velileri katıldı.

19 BRANŞTA 6.500 ÖĞRENCİ

İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan Yaz Spor Okulları final etkinliklerinde selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Engin Güzel, “Haziran ayında faaliyetlerine başlayan Yaz Okullarımızı yine verimli bir şekilde ve mutlu bir sonla noktalıyoruz. Bu sıcak yaz gününde bizleri yalnız bırakmadığınız ve törenimize teşrif ettiğiniz için Başkanımız adına hepinize şükranlarımı sunuyorum. Bu yıl yaz Okullarımızda yaklaşık 6.500 çocuğumuz 19 branşta spor yaptı. Uzman öğretmenlerimiz gözetiminde zihnen ve bedenen kendilerini geliştirdiler. Spor ahlakını öğrendiler. Yeni arkadaşlıklar kazandılar. Gelecek yıl inşallah Yaz Okullarımızın bu güzel hizmetlerini çocuklarımıza çok daha güzel mekanlarda vermeye başlayacağız. Yaz Okullarımızın değerli öğretmenlerine, kurslarda emeği geçen çalışanlarımıza ve siz değerli velilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

GÖSTERİLER BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Farklı branşlarda hazırlanan öğrencilerin sergilediği gösteriler veliler tarafından ilgiyle izlendi. Voleybol, basketbol, karate, masa tenisi, futbol, güreş, jimnastik gibi branşlarda eğitim gören öğrencilerin gösterilerinin yer aldığı final programında otistik çocuklar eğitim ve spor branşının minikleri, yaptıkları gösterilerle büyük ilgi gördü. Özel basketbol şov grubunun yaptığı akrobasi hareketleri heyecanla takip edildi. Tören sonunda yaz okulunu başarıyla tamamlayan çok sayıda öğrenciye protokol tarafından çekilen kurayla bisiklet hediye edildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751