Yelken Kafe’ye markalardan ilgi
 “Projenin işletmesi çok önemli”

Derince’de yapımı devam eden Piri Reis Kültür Merkezi ve Yelken Kafe Restaurant’ın kaba inşaatı tamamlandı. İnce işçilik için ihalesi yapılacak olan prestij projenin, bölgenin en gözde mekanı olması bekleniyor. Öyle ki Piri Reis Kültür Merkezi ve Yelken Kafe Restaurant’ın işletmesine daha şimdiden yurt çapında isim yapmış ünlü markalardan teklifler geliyor. Markalardan gelen teklifleri titizlikle değerlendirdiklerini belirten Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Deniziyle, Harikalar Sahili ile, çevre düzenlemesiyle, doğasıyla kısacası Körfez manzaralı konumu itibariyle eşsiz bir projeyi ilçemize kazandırıyoruz. Bundan dolayı Piri Reis Kültür Merkezi ve Yelken Kafe Restaurant’ın işletmesi bizler için çok önemli bir konu. Gelen teklifleri büyük bir titizlikle inceliyoruz. Bölgemizin güzide bir yapısı olacağına inandığımız bu projemizin işletmesini, layıkıyla yapacak ve ilçe halkımızın memnuniyetini kazanacak en profesyonel, en güvenilir bir markaya emanet etmek arzusundayız” dedi.

Vatandaşlara eşsiz bir manzara sunacak

Daha önce belediye sosyal tesisleri olarak hizmet veren Yavuz Sultan Mahallesi Rıhtım Caddesi’ndeki alana inşa edilen Pirireis Kültür Merkezi ve Yelken Kafe, konumu ve Körfez manzarası ile Kocaeli halkına eşsiz bir mekan sunacak. Piri Reis Kültür Merkezi ve Yelken Kafe Restaurant, kent genelinde sahil etaplarında yapılan projeler arasında da farklılık oluşturuyor. Kaba inşaatı tamamlanan proje, deniz manzarası ve Harikalar Sahili ile herkesin gönlünü fethedecek. Sahil şeridi ile bütünlük oluşturan proje, seyir teraslarının yer alacağı yelken katlarıyla, Derince’ye büyük bir prestij kazandıracak. Panoramik asansörü ile her katta Körfez manzarasının güzelliğini bir başka yansıtacak olan Piri Reis Kültür Merkezi ve Yelken Kafe Restaurant’ta düğün salonları, kafeler ve restaurantlar gibi birçok sosyal alan da yer alacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.