Yeni Başkan Kayraldağ Gazetemizi Ziyaret Etti

Ziyareti sırasında yönetim kurulu üyelerinin de eşlik ettiği buluşma sırasında Kayraldağ, genel yayın yönetmenimiz Burhan Yarar ve yazı işleri müdürümüz Serpil Yarar ile bir araya geldi.

KAHVALTI DÜZENLEYECEKLER
Ziyaret sırasında çalışmaları hakkında genel yayın yönetmenimiz Burhan Yarar’ı bilgilendiren Körfez Erzurumlular Derneği Kadın Kolları Başkanı Banu Kayraldağ, “Kabulünüz ve ilginiz dolayısıyla sizlere teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimiz günden bu yana ziyaretlerimiz ve yaptığımız çalışmalarla öne çıkmak istiyoruz. Öncelikle hemşehrimiz olan kadınlara ulaşmak, onları da yapımızın bir parçası haline getirmek arzusundayız” dedi ve Pazar günü Körfez Öğretmenevi’nde düzenlenecek olan kahvaltı programında kadınlarla bir araya geleceklerini dile getirdi. Gazetemizin genel yayın yönetmeni Burhan Yarar da Kayraldağ ve ekibine başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.