Yeniden Refah Partisi Körfez Sahaya Erken Çıktı

Bu kapsamda partinin ilçedeki ziyaretleri olanca hızı ile yapılmaya başlandı. Körfez’de yapılan son saha gezilerine Yeniden Refah Partisi İl Sorumlusu Yaşar Birgül, Körfez İlçe Başkanı Ümit Pehlivan, Körfez Belediye Başkan adayı Hacı Latif İşcen, İl fettişi Erol Gök, meclis üyesi aday adayları ve parti yöneticileri katıldı.

ÖĞRETMENLER UNUTULMADI

Saha programlarında önceki güne ilçede ev ziyaretleri ve üye çalışması yaparak başlayan Yeniden Refah Partisi Körfez İlçe yönetimi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Yeşil Vadi Kolejini ziyaret ederek kurumda görevli eğitimcilere çiçeklerv erdiler, ayrıca iletilen sorunları bizzat öğretmenlerden dinlediler.

GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİLER

Çarşı Camiinde kılınan cuma namazının ardından gazetemizi de ziyaret eden genel yayın yönetmenimiz Burhan Yarar ile bir araya gelen YRP’li yöneticiler, Yarar ile buluşma sırasında yapılan saha çalışmaları hakkında kapsamlı birer bilgi verdiler. Sonrasında Tütünçiftlik Ağadere Caddesi’nde esnaf ziyaretleri yapan Yeniden Refah Partisi’liler, burada vatandaşlara ve esnafa genel başkanları Dr. Fatih Erbakan’ın selamlarını iletti.

STK’LARLA BULUŞTULAR

Program kapsamında ilçede bulunan sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri ile de bir araya gelen Yeniden Refah Partisi’li heyet, Beşir Derneği tarafından kurulan yardım kermesi ziyaret ettikten sonra kentimizin aktif STK’larından biri olarak gösterilen Yarımcalılar Derneği Başkanı Atakan Yavuz ve yönetiminin konuğu oldular. Yeniden Refah Partisi’li heyet, ilçe turu sırasında gittikleri her yerde vatandaşların yakın alakası ile karşılaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Birol Uysal 9 ay önce

Körfez e Refah gelecek. Herkesin Refahı için Yeniden Refah Partisi Dr Fatih Erbakan

Avatar
Ferdi 9 ay önce

Refahlı Şehirler, Güvenli Yarınlar

Avatar
Birol Uysal 9 ay önce

Erken kalkan yol alır demiş atalarımız. Yönetimde Adalet
Paylaşımda Adalet için. Herkesin Refahı için Yeniden Refah Partisi Dr Fatih Erbakan

Avatar
Ayşe İŞCEN 9 ay önce

Tebrik eder Başarılar dilerim @latifişcen