Yeniyalı’da Bir Aday Daha!

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla adaylığını ilan eden Fahri Gündoğdu, “İstişareye önem vereceğim. Doğup büyüdüğüm Yeniyalı Mahallemize en iyi hizmetleri kazandırmak hedefi ile yola çıkıyoruz” dedi. Gündoğdu açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“MUHTARLIK TEK İŞİMİZ!”

“Mahallemizin ileri gelenleri ve halkımızla yaklaşık bir yıldır yaptığımız müzakereler sonucunda doğup büyüdüğüm, sizlerle birlikte yaşamaktan gurur duyduğum Yeniyalı Mahallemize muhtar adayı olmaya karar verdim. Öncelikli hedefim mahallemizi örnek bir yaşam alanı haline getirmek ve sizlerin hayır dualarınızı almaktır. ‘Muhtarlık bizim ek işimiz değil, tek işimiz olacaktır’ sloganı ile hareket edeceğiz.

“YENİ BİR BAŞLANGIÇ”

Her zaman istişareye önem vereceğim. Yapılacak ne varsa mutlaka sizlerin görüş ve önerilerinizi dikkate alacağım. Hz. Ali efendimizin dediği gibi; gençlerin gücü kuvvetiyle yaşlıların tecrübesini birleştirenler istedikleri yere gelirler. BU düstur ile hareket edeceğim. Ayrıştırıcı değil birleştirici bir misyonla hareket edeceğim. Kurumlar arası diyaloğu canlı tutacağım. Yeni bir başlangıç yaparak hep birlikte mahallemizi yönetmek arzusu ile halkımızın desteğini bekliyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
manavbiri 7 ay önce

Başarılar diliyorum kesinlikle doğru muhtar kişi ek iş yapmamalı