Yıldırım: “Coğrafyamıza Karşı Sorumluluğumuz Var”

İlimize konuk olan AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, AK Parti İl Başkanlığını ziyaretinde 27 Mayıs darbesine değindi, ülkemizde darbelerin başlangıcı olduğunu, darbenin sadece millet iradesine ve seçilmiş hükümete yapılmadığını, ordunun yönetim kadrolarının yüzde 90'ının tasfiye edildiğini söyledi. Yıldırım, muhalefetteki belediyelerin hiçbir icraat yapmadığını da söyleyen Yıldırım, “Muhalefet sadece sanal belediyecilik yapıyor” diye konuştu.

YEREL SEÇİMİ İŞARET ETTİ

Yerel seçimlerde Ankara ve İstanbul'da mücadele ettiklerini ancak kazanamadıklarını anlatan Yıldırım, "Bunu iki yönlü değerlendirmek ve fırsat olarak görmemiz lazım, öyle de görüyoruz. Ankaralılar, İstanbullular, 25 yıl sonra kıyaslama şansına sahip oldular. Belki bunun da yaşanması gerekiyordu. İnşallah 2024'teki seçimlerde vatandaşlarımız bu karşılaştırmayı yapacak ve gereken kararı verecektir. Biz buna yürekten inanıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

ALTYAPIDA 9.’YUZ

Binali Yıldırım, konuşmasına şöyle devam etti: “Memleketin 100 yıllık altyapı işini bitirdik. Altyapıda, ulaştırmada dünyada 39. sıradaydık, şimdi 9. sıradayız. Bizim altyapımız Avrupa ülkelerinde bile yok. Muhalefet elbette iktidar adayı olabilir. Fakat vatandaşın önüne getirip koydukları bir hedefleri yok. Sadece ‘Recep Tayyip Erdoğan’ı indireceğiz’ diyorlar. Bu konularda ne kadar çok farkındalık oluşturulursa o kadar hızlı şekilde oyunları bertaraf edebiliriz.

KARABAĞ SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Sadece Türkiye için değil, bölgemiz için de büyük bir oyun peşindeler. Suriye, Yemen, Tunus ve Libya’da, şimdi Kafkaslar’da... 30 yıllık kanayan yara olan Karabağ meselesi çok şükür çözüldü. Bu coğrafyada sorumluluğumuz çok büyük. Bu yüzden çok gayret göstereceğiz. 20 yıllık kazanımların birdenbire yok olmasına izin vermeyeceğiz”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.