Yönder Okulları Öğrencileri  Körfez’in Gururu Oldu

Bu kapsamda son olarak ilçenin başarılı eğitim kurumlarından biri olan Özel Kocaeli Yönder Okulları öğrencilerinden Miray Yıldız ile Zeynep Tuğçe Şanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt’u makamında ziyaret etti.

İKİ BRANŞTA ŞAMPİYON OLDULAR

Sporculardan Miray Yıldız, buz pateni şampiyonasında Türkiye ve Kocaeli birinciliği elde etti ve short trackta 3 madalya kazandı. Ayrıca ilimizde gerçekleşen yelken yarışmasında kategorisinde il birinciliğini elde eden ve 3 madalya birden kazanan Zeynep Tuğçe Şanlı, kazandığı kupalarla birlikte Müdür Kurt’a konuk oldu.

KURT TEBRİK ETTİ

Bu arada gerçekleşen ziyaret sırasında okul idarecilerinden YÖNDER Okulları Kampüs Müdürü İrfan Uyan ile İdari İşler Müdürü Orhan Kabak da hazır bulundu. Buluşma sonrasında konuşan Müdür Sergülen Kurt, “Öğrencilerimizin başarıları hepimizi çok sevindirdi. Kendilerini kutluyoruz. Ayrıca eğitimlerinde emekleri olan velilerimiz, okul idarecilerimiz ve antrenörlerini de tebrik ediyoruz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.