YRP’li İşçen Çok Farklı Çalışıyor

Son genel seçimlerin aksine 31 Mart’taki mahalli idareler seçimlerine kendi logosu ve adayları ile girme kararı alan Yeniden Refah Partisi (YRP), Kocaeli’deki birçok ilçede ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesindeki başkan adaylarını ilan etmişti. Partinin en iddialı olduğu bölgelerden biri de Körfez ilçe olarak öne çıkıyor.

BU KEZ DURAK ESENTEPE

Körfez ilçesinde belediye başkan adayı olarak Hacı Latif İşçen ile yola çıkan Yeniden Refah Partisi teşkilatının saha programları olanca hızı ile devam ediyor. Her gün bir mahalleyi ziyaret eden ve halka yakın bir duruş sergileyen, hatta ilçedeki başkan adayları arasındaki en aktif olanı olarak dikkat çeken Hacı Latif İşçen, dünü de Esentepe Mahallesi’nde geçirdi.

KAPI KAPI SEÇİM ZİYARETİ

Her bölgede olduğu gibi Esentepe Mahallesi’nde de esnafları tek tek ziyaret eden, alışveriş yapan ve yolda karşılaştığı vatandaşları selamlayarak kendini tanıtan başkan adayı İşçen, ayrıca bölgedeki binalara da girerek tek tek evlere uğradı ve tanıtıcı broşürlerini mahalle sakinlerine ulaştırdı.

“KÖRFEZ İÇİN YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR”

Gittikleri her yerde Körfez halkının yakın ilgisini gördüklerini ve bu durumun kendilerini çok mutlu ettiğini diye getiren YRP Körfez Belediye Başkan Adayı Hacı Latif İşçen, “Bu kez Esentepe Mahallemizde halkımızın kapısını çaldık. Körfez ilçemizin her bir ferdinin milli görüş belediyeciliğini özlediğini net bir şekilde fark edebiliyoruz. İnşallah bu özlem ve yeni hizmet dönemi, 31 Mart seçimlerinden sonra yeniden ve daha güçlü bir şekilde başlayacak. Ahlaklı belediyecilik için her türlü hazırlığımız tamam. Körfez halkımıza yürekten inanıyorum. Bu ilçe ve milletimiz için yapacak çok işimiz var” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Körfezli 3 ay önce

MaşAllah FARKINIZ VAR gümbür gümbür geliyoruz

Avatar
Arif Körfez 3 ay önce

Körfez Milli görüş belediyeciliğine YENIDEN REFAH PARTİSİ ile kavuşacak.

Avatar
Birol Uysal 3 ay önce

94 ruhuyla kapı kapı dolaşarak Milli Görüş Belediyeciliğini anlatmaya devam ediyoruz. Hep birlikte başaracağız.
Körfez Refahlayacak Allah'ın izniyle

banner2817