YRP’li İşçen, Hereke’de  Halkın Sorunlarını Dinledi

 İşçen’in adaylığının ilan edilmesinin hemen ardından büyük bir hızla saha çalışmalarına başlayan YRP Körfez İlçe Teşkilatı, ilçede adeta adım atılmayan bölge bırakmıyor. Hem merkezi mahallelerde ve hem de kırsal bölgelerde halka ulaşan YRP’liler ve başkan adaşı Hacı Latif İşçen, Körfezlilerin yakın ilgisi ile karşılaşıyor.

HEREKE’YE KALABALIK ZİYARET

31 Mart Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde Körfez ilçesinde büyük bir iddia ortaya koyarak seçimleri kazanacak bir ekip kuracaklarını belirten belediye başkan adayı İşçen, önceki gün Yukarı Hereke Mahallesi ve 17 Ağustos Mahallesi’ndeki kalıcı konutlar mevkisinde nokta ziyaretleri gerçekleştirdi. İşçen’e ziyaretlerinde YRP Körfez İlçe Başkanı Ümit Pehlivan, İlçe SKM Başkanı Ahmet Dursun, parti yöneticileri ve meclis üyesi aday adayları eşlik etti.

MUHTARLARI DA DİNLEDİ

Yukarı Hereke’deki temasları sırasında özellikle bölgenin kanaat önderleri ile buluşan ve kendilerine yeni dönem için projelerini, ayrıca yapmak istedikleri önemli çalışmaları anlatan YRP’li heyet, ayrıca muhtarları da dinleyerek onların ilettiği lokal sorunlar hakkında bilgi sahibi oldular. İşçen muhtarlarla buluşması sırasında ilçedeki tüm sorunların çözümünde en önemli paydaş olarak muhtarları göreceklerini ifade etti.

“HALKA HİZMET, HAKK’A HİZMETTİR”

Hereke bölgesinde hem halka evlerinde konuk olan ve hem de bölgedeki esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinleyen başkan adayı Latif İşçen, halkın yakın ilgisinin kendilerini memnun ettiğini ve seçimler öncesinde ise çok ümitlendirdiğini dile getirdi. İşçen, “Bizim düsturumuz merhum Erbakan hocamızın Türk siyasetine kazandırdığı ‘Halka hizmet Hakk’a hizmettir’ anlayışı üzerinedir. Bu konudaki samimiyetimizi gören ve bilen Körfez halkımızın bize olan desteği ve ilgisi her geçen gün biraz daha artmaktadır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.