YRP’li İşçen Kapı Kapı Geziyor

Gittiği her yerde vatandaşların büyük ilgisi ile karşılaşan ve nokta ziyaretleri ile Körfez seçmenlerinden destek talebinde bulunuyor.

HALKIN İLGİSİ BÜYÜK

Siyasilerin sıklıkla kullandığı “kapı kapı gezeceğiz” sözünü gerçek anlamda yerine getiren başkan adayı Latif İşçen, yaptığı mahalle gezileri sırasında geçtiğimiz gün Mimar Sinan Mahallesi’nde halklı bütünleşti. Hem bölgedeki esnafları turlayan ve hem de nokta ziyaretleri yapan İşçen, ulaştığı Körfezlilere hazırladığı broşürlerini ve diğer kitapçıklarını dağıtıyor.

“YENİ BİR DÖNEM BAŞLAYACAK”

Performansı ile Kocaeli’deki en faal belediye başkan adayları arasında öncü olarak dikkat çeken YRP’li aday Hacı Latif İşçen, “Gittiğimiz her yerde halka dokunmaya gayret gösteriyoruz. Kafelerde zaman geçiren çocuklarımıza da, evlerinde bulunan her bir vatandaşımıza da uğruyoruz. Körfez ilçemizle ilgili yapmak istediklerimizi halkımıza anlatıyoruz. Evet, Körfez’le ilgili büyük hayallerimiz bulunuyor. Milletimizin desteği ile inşallah Körfez’de yeni bir dönemin kapılarını 31 Mart akşamı açacağız” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Birol Uysal 6 ay önce

Az kaldı Körfez Refahlayacak Allah'ın izniyle