Yukarı Hereke’de Muhtar Öner, Rüştünü Yine İspatladı

3. DÖNEME SEÇİLDİ

31  Mart Pazar günü yapılan yerel seçimlerde belediye başkanlıkları ve meclis üyelerinin yanı sıra en büyük heyecan muhtarlık seçimlerinde yaşandı. Özellikle kentlerin üst kesimlerinde yapılan seçimler sırasında zaman zaman gerilimli anlar da ortaya çıksa da ilimizde bu yönde herhangi bir olayın yaşanmaması yetkilileri sevindirdi. Son derece demokratik bir ortamda seçimlerin yapıldığı bölgelerden biri de Körfez’in Yukarı Hereke Mahallesi oldu.

“OLUMSUZLUK YAŞANMADI”

Bu mahallede uzun yıllardan bu yana muhtarlık görevini yürüten Yusuf Öner, 31 Mart’ta bir kez daha rüştünü ispatladı. Yukarı Hereke halkının büyük desteğini bu seçimde de kazanan ve sandıktan büyük bir zaferle çıkan mevcut Muhtar Yusuf Öner, “Ben seçimlerde 915 oy aldım. En yakın rakibim ise 475 civarında oy aldı. Seçim öncesi ve sonrasında mahallemizde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı” dedi.

“BÜYÜK FARKLA KAZANDIM”

Yeni dönemde başarılı bir çalışma dönemi geçirmek istediklerini ve bölgelerine en iyi hizmetlerin getirilmesi için çaba göstereceklerini ifade eden Muhtar Öner, “Bizim yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Biz hizmet etmek için gece-gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. ‘Az bir oy ile seçimi kazandı’ diyerek bizi itham etmek isteyenler olabiliyor, ancak bu hoş bir şey değil. Zaten yakın bir zamanda da seçim kurulu resmi kayıtları ortaya çıkar” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817