Yukarı Herekelilere  Sağlık Ocağı Müjdesi!

Bu kapsamda Yukarı Hereke ve Cumhuriyet mahallelerinin yararlanacağı yeni bir sağlık ocağı yapımı için çalışmalara başlayan belediye ekipleri, proje ile ilgili olarak temel atma çalışmalarını sürdürüyor.

SÖĞÜT ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Bu arada kar yağışı ve fırtına ile ilgili olarak yapılan çalışmaları denetleyen ve sorun yaşanmaması için büyük çaba gösteren Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, bu kapsamda Yukarı Hereke bölgesine giderek iki mahallenin kullanımına açılacak olan inşaat çalışmaları ile ilgili gelinen noktayı yerinde gördü.

“EN KISA SÜREDE AÇILACAK”

Ekiplerden sağlık ocağının bir an önce açılması için çalışmaların zamanında tamamlanmasını isteyen Başkan Söğüt, “Yukarı Hereke ve Cumhuriyet mahallelerimiz için yapımına başladığımız sağlık ocağı inşaat çalışmalarını inceledik. Bölge halkımızın bizden talep ettiği en önemli konulardan biri bu çalışmaydı ve çok şükür çözüme kavuşturduk. İnşaat çalışmalarını en kısa sürede tamamlayarak sağlık ocağımızı hizmete alacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.