banner2779
banner2752
banner2750

Zafer Şahin, Körfez Vefa Spor’a Üye Oldu

Körfez Pazarcılar Odası Başkanı Zafer Şahin’de kulübe üye olarak, gençlerin spor yapması, önlerinin açılması için katkı vermeye hazır olduklarını söyledi.

Körfez Pazarcılar Odası’nda aynı zamanda Genel Sekreter olarak ta görev yapan Körfez Vefa Spor Kulüp Başkanı Muhammed Emin Kılıç, gün geçtikçe güçlenen ve çocuklar tarafından ilgi gören kulüp üyeliği için Oda Başkanı Zafer Şahin’i da davet etti.

Zafer Şahin bu teklifi geri çevirmedi ve faaliyetleriyle, kulüp yapılanmasıyla farklılık ortaya koyan Körfez Vefa Spor’a, kulüp binasına giderek üye oldu. Üyelik formunu imzalayarak teslim eden Zafer Şahin, bu üyelikten gurur duyduğunu söyleyerek, “Kulübün çalışmalarını bir süredir takip ediyorum. Çocuklar burada yalnız spor yapmıyor, çeşitli eğitimler de alıyor ve boş zamanlarını faydalı etkinliklerle geçiriyorlar. Kulüp üyesi olan aileler de bu faaliyetlere destek veriyor ve bir aile ortamı oluşuyor. Gençlerin eğitilmesi, önlerinin açılması sözde kalmamalı fiili olarak da gerçekleşmeli. Bu kulüpte farklılık gördüğüm için de gurur duyarak üye oldum” dedi.

Kulüp Başkanı Muhammed Emin Kılıç üye formunu aldığı Oda Başkanı Şahin’e teşekkür ederek, “Bize inanıp destek veren Zafer Başkanıma teşekkür ediyorum. Körfez Vefa Spor yönetimi olarak temellerini sağlam attığımız büyük bir kulüp ve sosyal sorumluluk projesi haline geleceğiz İnşallah” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751