Zeki Aygün;Büyüklerimiz Bizim Başımızın Tacıdır

Başkan Aygün, son olarak Fatih Mahallesi sakinlerinden Saliha Can’ı ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerini iletti

Gönül belediyeciliği anlayışıyla çalışmalarına devam eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçe halkının mutluluğuna ortak olduğu gibi hastalık ve sıkıntılı zamanlarında da onların yanlarında olmaya özen gösteriyor. Yoğun programından fırsat buldukça vatandaşlarla bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu kez rahatsızlığı dolayısıyla evinde istirahat eden Fatih Mahallesi sakinlerinden Saliha Can’ın hanesine konuk oldu. Derince’nin çınarlarından Saliha Can’a geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Aygün, “Saliha teyzemizin rahatsız olduğunu duyup, geçmiş olsun ziyaretine geldik. Elini öpüp, hayır duasını alarak acil şifalar diledik. Büyüklerimiz bizim başımızın tacı. Rabbim, onlara sağlık ve huzur versin inşallah” diyerek sözlerini noktaladı.

ZİYARET: Başkan Aygün, son olarak Fatih Mahallesi sakinlerinden Saliha Can’ı ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.