Zeybek, Körfez’i Turladı

Aynı zamanda AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi olan Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek de ilçeleri dolaşarak vatandaşlarla bir araya geliyor, esnafı ziyaret ederek sivil toplum kuruluşlarının konuğu oluyor.

İLK ZİYARET TEŞKİLATA

Milletvekili Emine Zeybek son olarak dünü Körfez ilçede geçirdi. AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı’nın programı kapsamında ilçeyi turlayan Zeybek, güne parti binasında ilçe başkanı Ramazan Tuna, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve parti yöneticileri ile bir araya gelerek başladı. Buluşmada İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir ve belediye başkanı Şener Söğüt’ün eşi Hatice Söğüt ile parti yöneticileri hazır bulundu.

SAYIM’DAN YENİ ÜYELER

Parti binasındaki buluşma sırasında Körfez Belediye Meclisi’nin AK Partili üyelerinden Mehmet Sayım tarafından yapılan yeni üye formları ilçe başkanı Ramazan Tuna’ya teslim etti. Sohbet ortamındaki ziyaret sırasında Sayım’a partiye yeni isimlerin kazandırılması için teşekkür eden ilçe başkanı Tuna, “AK Parti’ye teveccüh her zamankinden çok daha fazla. Yarınlara daha büyük bir ümit ve güvenle bakıyoruz” dedi.

MÜDÜRLERE ZİYARET

Milletvekili Emine Zeybek de partilileri yeni üye çalışmaları dolayısıyla kutladı. Bu arada Zeybek ve beraberindeki AK Partililer, parti ziyaretinin ardından yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Körfez İlçe Tapu Müdürü Bekir İlgin Salman, Körfez İlçe İcra Müdürü Engin Karslı ve Körfez İlçe Seçim Kurulu Müdürü Vehbi Ejder’i ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi.

KÜTÜPHANEDE SON DURUM

Heyet daha sonra ise her geçen gün faaliyet alanı genişleyen Sarnıçhan’da hizmete sunulacak olan Halk Kütüphanesi’nin çalışmalarını yerinde gördü. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, kütüphane ile ilgili olarak yapılan çalışmalar hakkında AK Parti MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek’e bilgilendirmede bulundu.

MİTİNGE DAVET ETTİ

İlçede bulunan bazı sivil toplum kuruluşlarına uğrayarak vatandaşları selamlayan AK Parti Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, beraberindeki belediye başkanı Şener Söğüt ve ilçe başkanı Ramazan Tuna ile birlikte, Kars Ardahan Iğdır Vakfı’na konuk oldu. Burada Vakıf Başkanı Taner Sarıçayır ile bir araya gelen ve çalışmaları hakkında kendisinden bilgiler alan Zeybek, “Türkiye’de her alanda işler yolunda ve programımız dahilinde gidiyor. Gelinen bu nokta 2023 seçimlerinin ardından yine AK Parti iktidarı ile daha da ileri gidecektir” açıklamasında bulundu. Zeybek ayrıca vakıf yöneticileri ile üyelerini cumartesi günü, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleşecek olan 10. Açılış Bayramı'na davet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.