banner3047

Küçük bedenin büyük Ameliyatı

Yaşının küçük olmasına rağmen, doğumundan bu yana yaşadığı bağırsak sorunu için ameliyat masasına yatan Alp Tuğra Maden, 5 saat süren zorlu ameliyatın ardından sağlığına kavuştu. 2 yıldır bağırsaklarında tıkanıklık nedeniyle sağlık sorunu yaşayan ve ilaçlarla idare ederek 2 yaşın dolması beklenen Alp Tuğra Maden, Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Hastanesi’nde geçirdiği operasyonla, 15 santimlik tıkalı bölüm alınarak tedavi edildi.

Profesör Doktor Gülşen Ekingen Yıldız, Doktor Mehmet Şen, Doktor Merve Nur Muti ve Doktor Didem Özşen tarafından ameliyat edilen küçük Alp Tuğra’nın sağlığına tamamen kavuştuğu belirtiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.