.jpg)
3 Dönemdir Ak Parti Körfez İlçe Başkanlığını yürüten Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun Körfez halkıyla buluşmaya devam ediyor.
Her hafta bir mahallede halkın dert ve sıkıntıların dinleyen Başkan Engin Koyun, Hereke halkıyla Yerel ve genel konular hakkında görüş alışverişinde bulundu. Ak Partinin yaptığı hizmetleri vatandaşlara anlattı.
Beraberinde İlçe Başkan Yardımcıları ve Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Musa Yüksel'le birlikte Hereke'de halkın dertlerini de dinleyen Koyun, aksaklıklar hakkında notlar tutarak gerekli girişimlerde bulunacaklarını belirti.
Halk tarafından çok sıcak bir şekilde karşılanan Ak Partili heyete Hereke halkı çeşitli ikramlarda bulunarak misafirperverliklerini gösterdi.

