banner2779
banner2752
banner2750

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZ DERİNCE’DE ANILACAK


 

Derinceliler Kent Meydanı’nda Buluşacak

Bundan üç yıl önce Fetullahçı Terör Örgütü'nün hain darbe girişimine karşı kahramanca direnen milletimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde demokrasi zaferine imza atmıştı. Bu kutlu zaferin üçüncü yıl dönümünde Derince Kaymakamlığı ve Derince Belediyesi de yurt genelinde olduğu gibi Kent Meydanı’nda bir anma programı düzenliyor. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenecek programda Şehitlerimiz bir kez daha rahmet ve minnetle anılacak.

Kuran-ı Kerim Tilaveti Okunacak

Derince Kent Meydanı’nda gerçekleşecek program 15 Temmuz Pazartesi akşamı saat 20.00’de başlayacak ve ilerleyen saatlere kadar devam edecek. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından, protokol konuşmaları ile sürecek olan programda Şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim tilaveti okunacak, dualar edilecek. Kent Meydanı’nda kurulu olan dev ekran aracılığıyla 15 Temmuz hain darbe girişiminde halkımızın kahramanlık destanını anlatan belgesellerin ve videoların yayınlanacağı programda ayrıca katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751