AK Partili Doğan İçin  Pastalı Sürpriz Kutlama

Teravih Namazını Hacı Osman Mahallesi Camii’nde kılan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Fehmi Öztürk, AK Parti Kocaeli Milletvekili aday adaylarından Muhammet Kurtuluş, Körfez Belediye Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü ve Meclis Üyesi Murat Gülbiçim, meclis üyesi Mehmet Sayım, Körfez Belediyesi Özel Kalem Müdürü Zekeriya Çetin, Körfez Belediyesi Spor İşleri Müdürü Ali Osman Baş, Körfez Belediyesi Ruhsat Müdürü İskender Mert, Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Recep Şen, AK Parti İstişare Kurulu Üyesi İsa Yıldırım, iş yeri ortakları Olgay Yazır ve İlbey Doğan’ı ziyaret etti.

SÜRPRİZ KUTLAMA

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sırasında tüm konuklar, iş yeri sahiplerinden İlbey Doğan’ın doğum gününü de kutladılar. Doğan, kendisi için hazırlanan pastanın üzerindeki mumları söndürerek konuklarına ikram etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817