banner2779
banner2752
banner2750

AK Partili Tuna, Teşkilatları Turluyor

Son iki gün içinde seri ziyaretlerine ağırlık veren aday adayı Tuna, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ile makamında bir araya geldi ve kendisi ile sohbet ederek seçim sürecini değerlendirdi.

ÇOBAN’A VE TEŞKİLATA GİTTİ

Ayrıca kentimizin kanaat önderlerinden Mehmet Çoban ile de iş yerinde buluşan AK Partili Ramazan Tuna, daha sonra teşkilat ziyaretlerine başladı. Bu kapsamda ilk olarak Derince İlçe Teşkilatı’na giden Tuna, ilçe başkanı Koray Merdan ve yönetimi ile buluşmasında kendisini tanıttı ve milletvekili adayı gösterilip seçilmesi durumunda yapmak istediklerini anlattı.

KARTEPE, GÖLCÜK VE BAŞİSKELE ZİYARETLERİ

Daha sonra ise milletvekili aday adaylarından Halit Çokan ve Ali Güney ile birlikte Kartepe İlçe Teşkilatı’na uğrayan ve burada ilçe başkanı Sadık Yılmaz ile yönetim kurulu ile istişare eden Tuna, daha sonra kentin karşı yakasına geçti. Burada Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral ve Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen ve yönetimleri ile buluşarak adaylık gerekçesini paylaştı. Başiskele’deki toplantıka yine Halit Çokan ve Ali Güney de iştirak etti.

SON DURAK KANDIRA

Teşkilat ziyaretlerine ağırlık veren ve hafta sonunda yapılacak olan temayül yoklamasına hazırlanan AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Ramazan Tuna, son olarak Kandıra İlçe yönetim kurulu üyeleri ile buluştu. İlçe başkanı Erol Ölmez ile yönetimi, Ramazan Tuna’ya yakın alaka gösterdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751