banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

AK PARTİLİ ZEKİ CANŞİ  TEŞKİLATLARI DOLAŞIYOR

25 Mart Cumartesi günü yapılacak olan temayül yoklaması öncesinde teşkilat ve yerel yönetim ziyaretlerine ağırlık veren Canşi, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ile de bir araya geliyor.

TEŞKİLATLARI GEZİYOR

İlçe ilçe gezerek parti yöneticileri ile buluşan milletvekili aday adayı Zeki Canşi; Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Darıca İlçe Başkanı Av. Ufuk Acay, Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete, Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ve yönetimleri ile bir araya geldi.

TEMAYÜLE DE UĞRADI

Kandıra’daki programı sırasında görevi döneminde birlikte çalıştıkları İlçe Sosyal Politikalar Başkanı Mazlum Öztürk ile de iş yerinde buluşan Canşi, ayrıca Körfez teşkilatında yeni ilçe başkanının belirlenmesi için yapılan temayül yoklamasına da uğradı ve partilileri selamladı. Bu ziyaret sırasında aday adaylarından olan eski ilçe başkanı Ramazan Tuna ile Muhammet Kurtuluş da hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826