AKMEŞELİ ARTIK DOĞAL İLE ISINIYOR

İzmit merkeze 27 kilometre uzaklıktaki yaklaşık 2 bin nüfuslu Akmeşe’de doğalgaz kullananların sayısının her geçen gün arttığı kaydedildi. Büyükşehir ve İzmit Belediyesi’nin katkılarıyla bütün cadde ve sokaklara doğalgaz hattı döşendiği, bölgeye 399 adet servis kutusu konulduğu ve ilk etapta 30’a yakın kişinin İZGAZ’a abone olduğu kaydedildi.

Evlerine doğalgaz tesisatı döşetip abonelik işlemlerini tamamlayanların gaz kullanmaya başladığını söyleyen İZGAZ yetkilileri, Akmeşe’de doğalgaz kullananların sayısının her geçen gün arttığını bildirdiler.

VATANDAŞ MUTLU

Akmeşe Atatürk Mahallesi Muhtarı Refik Akyüz, doğalgaza kavuştukları için çok mutlu olduklarını belirterek İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a teşekkür etti. Vatandaşlar da   mahallelerine astıkları afişle duydukları mutluluğu ifade ettiler.

Evinde doğalgaz kullanmaya başlayan Ümmü Yıldırım, Münevver Kanık, Miray Yıldırım da “ bugünleri hayal bile edemezken şimdi ise doğalgaz  kullanıyoruz. Bize bu mutluluğu yaşatan belediye başkanlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır” şeklinde duygularını dile getirdiler.

TÜP YERİNE DOĞALGAZ

Atatürk Mahallesi sakinlerinden İrfan ve Nurcan Alyüz çifti de doğalgaz sayesinde büyük rahatlık yaşadıklarını ifade etti.  Cumhuriyet Mahallesi sakinlerinden Ercan Koç da,  doğal gazın rahatlığının ve kolaylığının mutluluğunu yaşadıklarını belirtip, daha önce kullandıkları mutfak ve banyo tüplerini evlerinden çıkardı.

ABONELİK İŞLEMLERİ İÇİN İZMİT’E GELMEYE GEREK YOK

Akmeşeli vatandaşların doğalgaz abonelik işlemleri için İzmit’e gelmesine gerek olmadığını söyleyen ilgililer “ her Çarşamba günleri mahalle konağı içerisinde abonelik işlemleri yapılmaktadır. Vatandaşlar   444 33 41 numaralı telefondan detaylı bilgi de alabilirler” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817