banner2779
banner2752
banner2750

AYAZ'DAN STK'LARA KONGRE DAVETİ

Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla 25 Şubat Pazar günü saat 13.00’da Yahya Kaptan Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan ilk kongresi için çalışmalar devam ediyor. Çalışmalar kapsamında İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek, il kongresine davette bulunuyor. MÜSİAD Başkanı Celal Ayvaz, Kocaeli Abhaz Derneği Başkanı Hasan Konca, Batı Trakya Türkleri Derneği Başkanı Lütfi Bodur ve Yönetimini ziyaret eden Başkan Ayaz’a İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı ve ilçe yöneticileri eşlik etti.

ZEYTİN FİDANLI DAVETİYE

İl Kongresi davetiyesini STK temsilcilerine ulaştıran Başkan Ayaz, “Kongremize katılımla alakalı davetiyelerimize takdim etmek için bir STK’lara ziyaretler düzenliyoruz. Başbakanımız Binali Yıldırım’ın teşrifleriyle 25 Şubat Pazar Günü saat 13.00’da gerçekleştireceğimiz İl Kongremiz için hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. İzmit’te tüm vatandaşlarımıza davetiyelerimizi ulaştırıyoruz. Tüm hemşerilerimiz ve AK Sevdalılarımızı kongremize davet ediyoruz” dedi. Başkan Ayaz, STK temsilcilerine zeytin fidanlı davetiye takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751