AYAZ, ZEYTİN FİDANI DİKTİ

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, İzmit Ziraat Odası Başkanı Yusuf Karaaslan’ı ziyaret etti. Ziyarette İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı ve yöneticileri hazır bulundu. Ziyarette Başkan Ayaz, Karaaslan’a Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla bu hafta sonu gerçekleştirilecek olan İl Kongresi için, zeytin fidanlı davetiyeyi takdim etti. Ziyaret sonrasında Başkan Ayaz ve Yusuf Karaaslan, zeytin fidanını Ziraat Odası binasının bahçesine birlikte dikti.

‘KÖYLÜLERİMİZ BAŞIMIZIN TACI’

Başkan Ayaz, “Köylerimiz ve köylülerimiz bizim için her zaman başımızın tacı olmuşlardır. İzmit’te verimli araziler ve çok güzel köylerimiz var. Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ve İzmit Belediyemiz köylerimizi şehir konforuna kavuşturmak adına önemli çalışmalar yapıyor. Halkımızın memnuniyetini kendilerinden de her zaman dinliyoruz. Hükümetimizin de çiftçilerimize yönelik önemli çalışmaları ve imkânları bulunuyor” ifadelerini kullanarak Karaaslan’a çalışmalarında başarılar diledi. İzmit Ziraat Odası Başkanı Yusuf Karaaslan da Başkan Ayaz ve yönetimine ziyaretleri için teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817