banner2752
banner2750
banner2776

Aygün: "Yol Haritamızı Birlikte Belirliyoruz"

Başkan Aygün Projelerini Paylaşıyor

Derincelilere seçim sürecinde vaat ettiği 41 projeyi hizmete sunmak için yoğun bir mesai harcayan Başkan Aygün, bir taraftan da kendisini ziyaret eden konukları ile bir araya gelerek projelerini paylaşıyor. Katılımcı yönetim anlayışı gereği istişareye önem veren Başkan Aygün, son olarak Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, MON Medya Ajans Başkanı Muammer Kösemen ve İHA Kocaeli Bölge Müdürü İbrahim Çorbacı, Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Kocaeli Şubesi Başkanı Şengül Talgır, yönetim kurulu üyeleri Tayfur Çağlar, Nezih Toplu, Oğuz Konakay, Erdin Özmen ve Metin Özler'i konuk etti.

Ziyaretler Devam Ediyor

Başkan Aygün’ü ziyaret eden isimler arasında Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan, yönetim kurulu üyeleri Ulaş Tekin, Recep Şeyhoğlu ve Halit Yılmaz, Cihan Hastanesi Genel Müdürü Dr. Uğur Doğan, yönetim kurulu üyeleri Gökhan Tanrıverdi ve Sami Aydın, Ankara'dan Hidromek Makine'nin temsilcileri Mehmet Emin Taylan, Onur Alpaydın, Kulu Kaya ve Haluk Metin, DSİ 15. Şube Müdürü Cahit Aşkan, Sultan Kimya Pazarlama Müdürü Mikail Toman ile konukları Zeki Aydıner, Selman Utkan, Cevdet Karayel, Ramazan Ok da yer aldı.

Hep Beraber Hizmet Ediyoruz

Bir yandan projeleri hizmete sunarken diğer taraftan gerçekleştirilen ziyaretlerde konuklarını ağırlayan Başkan Aygün, “Hayırlı olsun temennilerini iletmek için ziyaretimize gelen kıymetli misafirlerimize nezaketleri için teşekkür ediyorum. Allah’ın izniyle hep beraber Derince’mize bu güzel kentimize hizmet etmek için gayret gösteriyoruz. İnşallah nice güzel çalışmaya da hep beraber imza atacağız. Bizim için STK’larımız, esnaflarımız, vatandaşlarımızın görüşü çok önemli. Her kesimin fikirlerinden yararlanarak yol haritamızı belirliyoruz. Bir yandan rutin çalışmalarımızı sürdürürken diğer taraftan projelerimizi tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.


 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680