Başkan Sezer, “Berat Kandilimiz Mübarek Olsun”

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer; yayınladığı Berat Kandili mesajında, “Rahmet, bereket ve mağfiret ayı Ramazan-ı Şerif’in habercisi olan, af ve kurtuluşa vesile Berat Kandili’ni idrak etmenin manevi huzurunu yaşıyoruz. Mağfiretin, merhametin, iyiliğin, umut ve huzurun gecesi, On Bir Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif´in müjdecisi Berat Kandilimizi en kalbi duygularımla tebrik ediyor, Berat Kandili’nin; milletimiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

Bu vesileyle; Kahramanmaraş merkezli depremde ve 17.08.1999 depreminde ve diğer deprem felaketlerinde vefat eden vatandaşlarımıza ve Üsküdar faciasında hayatını kaybeden hemşehrilerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine de sabırlar diliyorum. Allah; ilçemizi ve memleketimizi her türlü afetten muhafaza eylesin” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817