banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Söğüt “Sizler Bizim Baştacımızsınız”

Köylülerle sohbet eden Başkan Söğüt, “Köylümüz mutlu oldukça, biz de mutlu oluyoruz” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, hafta sonu Körfez Şemsettin Köyü’nde düzenlenen hayır cemiyetindeydi. Şemsettin Köyü Muhtarı Naci Mızrak ve köylüler tarafından organize edilen hayır cemiyetine Başkan Söğüt dışında; AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna, CHP İlçe Başkanı Cavit Dağdeviren, belediye meclis üyeleri, Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Engin Öztürk, muhtarlar, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

“KÖYLÜLERİMİZ BAŞ TACI”

Kur’an-ı Kerim tilaveti sonrası hocalar tarafından ilahiler söylendi, dualar yapıldı. Başkan Şener Söğüt, yapılan hayırların ve edilen duaların kabul olması temennisinde bulundu. Cemiyet sonrasında köylülerle bir araya gelen Başkan Şener Söğüt, Körfez’in köylerinin kendileri için önemli olduğunu belirterek, “Köylülerimizin bizim baş tacımızdır. Üretimde ve ekonomiye katkıları bakımında emekli ciddi seviyede” dedi.

“DAHA GÜZEL BİR KÖRFEZ”

Köylülerin mutlu olması ve hizmetlerden en iyi şekilde yararlanması adına sadece kendisinin değil tüm ekibinin daha çok çalışacağını belirten Başkan Şener Söğüt, “Köylerde yapacağımız hizmetlere de birlikte karar veriyoruz. Sizlerin taleplerini muhtarlarımız aracılığıyla alıyoruz. Takibini hem biz hem de muhtarlarımız yapıyor. Hepimizin ortak amacı daha güzel bir Körfez” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751