banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Tuna: “Gençliği Olmayan Teşkilat Eksiktir”

AK Parti’de bir süre önce yapılan atama ile Kocaeli İl Gençlik Kolları başkanlığına atanan Çağatay Çağlayan’ın hazırladığı yönetim kurulu genel merkez tarafından onaylanmıştı. Daha sonra kent genelinde teşkilat ziyaretlerine başlayan Çağatay Çağlayan, yönetim kurulu ile birlikte Körfez İlçe Teşkilatına konuk oldu. Konuk Başkan Çağatay Çağlayan’ın Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna’yı ziyareti sırasında İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak da hazır bulundu.

“GENÇLERİMİZ İYİ VARLAR”

Buluşma sonrasında konuşan AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, “İl Gençlik Kolları Başkanımız Çağatay Çağlayan ve yönetimine nazik ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum. Gençlerin olmadığı bir teşkilat mutlaka eksik kalmıştır. Rabbim sayılarını artırsın, iyi ki varsınız” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751