Derince’de Sözleşme Prensipte Tamam

TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ

Her fırsatta Derince Belediyesi’nin çalışanları ve yöneticileriyle büyük bir aile olduğunu vurgulayan Başkan Aygün, devam eden Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri kapsamında çalışanların yüzünü güldüren kararın alındığını açıkladı. Derince Belediyesi çalışanlarının yer aldığı DERPAŞ bünyesindeki personelleri kapsayan toplu iş sözleşmesi ile ilgili Başkan Aygün, Hizmet İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı İdris Ersoy, Kocaeli Şube Başkanı Muharrem Subaşı ve sendika temsilcileri ile bir araya geldi.

BAŞKAN AYGÜN’DEN MÜJDE

Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar’ın da yer aldığı görüşmede Başkan Aygün ve sendika temsilcileri arasında prensip anlaşmasına varıldı. Görüşmenin ardından bir açıklama yapan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Hizmet İş Sendikası ile devam eden Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerini belediyemizde çalışan kıymetli mesai arkadaşlarımızı sevindirecek şekilde neticelendirdik. Hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817