banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

DOĞAN “İYİ VE KÖTÜ GÜNDE İZMİTLİLERLEYİM”
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, büyük önem verdiği hasta ziyaretlerine devam ediyor. Yoğun çalışma programı içinde hasta ziyaretlerini aksatmayan Başkan Doğan son olarak AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Uzunoğlu'nun babası Fehmi Uzunoğlu’nu, Alikahya Merkez Mahallesi sakinlerinden Sezai Çakır’ı, Kabaoğlu Köy Muhtarı Seyit Ersoylu’nun kardeşi Bayram Ersoylu’yu ve kayınpederi Mehmet Uzuner'i ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

SAĞLIK, SIHHAT, AFİYET DİLEĞİ

 

Çeşitli rahatsızlıkları dolayısıyla hastanede yatan hastalara ve yakınlarına acil şifalar dileyen Başkan Doğan “Biz iyi günde de kötü günde de hep İzmitlilerle birlikteyiz. Hep bir aradayız, birbirimizin yanındayız. Hastalıkta sağlıkta biz insanlar için. Sağlığımızın kıymetini hastalanmadan bilmeli ve korumalıyız. Hastalandığımız zamanlarda mutlaka tedavi olmalı ve kendimize dikkat etmeliyiz. Ziyaret ettiğim tüm hastaları çok iyi gördüm. Eminim kısa süre sonra sağlıklı bir şekilde buradan ayrılıp evlerine gidecekler. Allah çocuklarımıza, ailemize, sevdiklerimize herkese sağlık, sıhhat ve afiyet versin” dedi.

 

SAMİMİYETİ MORAL VERDİ

 

Hastalarla bir süre sohbet eden ve ihtiyaçlarını soran Başkan Doğan daha sonra hasta yakınları ile sohbet etti. Doğan’ın samimiyeti ve ilgisinin kendilerine moral verdiğini dile getiren hastalar Başkan Doğan’a başarılar dileyerek ziyareti için teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826