ESENTEPE MAHALLESİ'NDE HUZUR TOPLANTISI

Her ay bir başka mahallede gerçekleşen toplantıların devamı Esentepe Mahallesi’nde yapıldı. Toplantıya, Kaymakam Can’ın yanı sıra Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Fikret Çetin Kale, birim amirleri ve daire müdürleri ile mahalle halkı ve mahalle muhtarı katıldı.

Toplantıda, özellikle Esentepe Mahallesi halkının büyük sorunu haline gelen Suriyeli aileler ve onlarla birlikte yerleşen, kendilerine Suriyeli görüntüsü veren aileler konuşuldu.

Mahallede güvenliğin sağlanmasının zorlaştığı, sürekli kavgaların yaşandığı ve futbol sahasında bile futbolcuların tedirgin olduğu anlatıldı.

Yetkililer, bu konuda gereken önlemlerin alındığını ve alınmaya devam edeceğini belirterek, halkın güvenliği, huzuru için çalışmaların devam ettiğini belirttiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817