EYDEM AİLESİ GÖSTERİYE HAZIRLANIYOR

Sosyal beceri kursları

Derince Belediyesi’nin örnek projeleri arasında yer alan Engelsiz Yaşama Destek Merkezi’nde (EYDEM) eğitim öğretim faaliyetleri çeşitli aktivitelerle devam ediyor. İlçedeki engelli bireylerin toplumsal hayata uyumlarını hedefleyen çalışmalara imza atan EYDEM’de fitness, okuma yazma, halk oyunları, el sanatları ve çeşitli sosyal beceri kursları düzenliyor. Bir yandan kursların tüm hızıyla devam ettiği EYDEM’de diğer taraftan da her yıl eğitim dönemi sonunda düzenlenen yılsonu gösterileri için hazırlıklar sürüyor.

Ayşe Mutlu öncülüğünde

Bu çalışmalar kapsamında EYDEM bünyesindeki halk oyunları kursunda yoğun bir mesai harcanıyor. Halk oyunları eğitmeni ve usta öğretici Ayşe Mutlu önderliğinde çalışmalarını sürdüren EYDEM kursiyerleri, yılsonu etkinliklerinde sahneleyecekleri gösterilerin provalarını yapıyor. Halk oyunları kursu ile ilgili bilgi veren usta öğretici Ayşe Mutlu, “Her hafta perşembe günü 25 öğrencimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz eğitimlerimizi iki grup halinde sürdürüyoruz. Hedefimiz çocuklarımızı yılsonu gösterisine en güzel şekilde hazırlamak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817