GECE BEKÇİSİ YARALANDI..!

Körfez’de meydana gelen ve alacak verecek nedeniyle gerçekleştiği iddia edilen kavgada silahlar çekildi, 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgi ve iddialara göre olay saat 02.30 sıralarında Tütünçiftlik Güney Mahallesi Eşref Bitlis Caddesi’nde meydana geldi. İddialara göre daha önceden aralarında alacak verecek nedeniyle husumet bulunan E.K. C.G. aynı nedenle tartışarak, telefonla birbirlerini tehdit ettiler.

Bu tartışmalardan sonra E.K. diğer şahsa ait Güney Mahallesi’nde yer alan iş yerini gece saat 02.30 sıralarında kurşunladı. Bu olay gerçekleşirken gece bekçileri şüpheli şahsın kullandığı 41 AA…. Plakalı otomobilin peşine düştüler ve durdurmaya çalıştılar.

Bu sırada kaçmaya çalışan şüpheli karşı ateşle cevap verince gece bekçisi F.Ö. dizinden yaralandı. Yine aynı çatışma sırasında olay yerinde bulunan M.G. adlı şahıs ta sol bacağından yaralandı. Şüpheli şahıs olaydan yarım saat sonra yakalanarak polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürerken yaralılar Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817