“Gönül Birliği İçerisinde Çalışıyoruz”

17 Adet Spor Alanı

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bir yandan ilçeye önemli projeler kazandırmaya devam ederken diğer taraftan da vatandaşlarla bir araya gelerek istişarelerini sürdürüyor. Başkan Aygün, bu kapsamda Deniz Mahallesi’ndeki esnaflarla buluşarak Derince’de gerçekleştirdiği çalışmalarla ilgili bilgilendirmede bulundu. Gençlere yönelik çalışmalara büyük önem verdiğini belirten Başkan Aygün, “Derincemiz için çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Özellikle gençlerimize yönelik çalışmalar kapsamında ilçemizin her noktasında toplamda 17 adet spor alanı oluşturduk. Bunlar arasında en önemlisi de gençlik merkezlerimiz. Yavrularımız bu merkezler de hem ders çalışabiliyor hem de spor alanlarında sağlıklı yaşam için vakit geçirebiliyor.

Çiftçilere Mısır Kurutma Tesisi

Köylere yönelik gerçekleştirdiği projelerden biri olan Tarımsal Kalkınma Hamlesi ile çiftçilere önemli bir katkıda bulunduklarını aktaran Başkan Aygün, “Yine köylerimizde çiftçilerimizin işini kolaylaştırmak için Tarımsal Kalkınma Projemizi hayata geçirdik. Çiftçilerimiz artık mısırını kurutmak için il dışına gitmek zorunda kalmıyor. Bununla beraber tesis içerisinde süt pastörizasyon ve aspir yağı işleme ve değerlendirme bölümlerini de oluşturduk. Bölge halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun. Ayrıca bu projemizin yanında Tahtalı Göleti Doğa Park Projemizi hayata geçirdik. İlk etapta atıl durumdaki mesire alanını düzenledik. Daha sonra sırasıyla günübirlik tesisler ve rekreasyon alanları, gençlik kamp alanları ve karavan park gibi çalışmaları inşa ettik. Allah’ın izniyle kısa süre içerisinde bu projemizi de kullanıma açacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817