banner2779
banner2752
banner2750

GÖRME ENGELLİ JUDO'DA ZİRVENİN ADI "KAĞITSPOR"

 

 

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonunun faaliyet takviminde yer alan Türkiye Görme Engelliler Judo Şampiyonası Denizli’de yapıldı. Pamukkale Üniversitesi Spor Salonu’nda gerçekleşen şampiyonada 30 ilden 212 sporcu tatami de kürsü için karşılaştı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü Antrenörleri Gültekin Sevinç ve Abdülbaki Zorlu’nun beraberindeki 8 sporcu şampiyonada fırtına gibi esti.

 

GÖRME ENGELLİ JUDOCULAR’DAN AFRİN’E ASKER SELAMI

Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü’nün görme engelli judocuları, Afrin’de terör örgütlerine yönelik düzenlenen ‘Zeytin Dalı Harekatı’nı gerçekleştiren kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri’ne kürsüden asker selamı durarak şampiyonluklarını Afrin’deki şehitlere armağan etti.

 

5 ALTIN VE 6 GÜMÜŞ MADALYA KAZANDILAR

Üç gün boyunca devam eden Şampiyonada Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü beş altın ve altı gümüş madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Judocular elde ettikleri başarılı sonuçlar ile milli takım kadrosunda da yer almaya hak kazandı.

 

JUDOCULAR TAKIMLARDA BU YILDA ŞAMPİYON OLDU

Şampiyonanın son gününde yapılan Türkiye Görme Engelliler Şampiyonası Takımlar Müsabakalarında zorlu rakiplerini bir bir geçen Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü Judocuları yarı finalde Manisa’lı rakiplerini 4-1, finalde Bursa Nilüfer Belediye Spor Kulübünü’de 4-1’lik skor ile yenerek bu yılda takımlarda Türkiye şampiyonu oldu.

 

Şampiyonada derece yapan mavi beyazlı sporcular;

Recep Çiftçi Büyükler 60 kilo’da Türkiye Şampiyonu

Serdar Aydın Büyükler 81 kilo’da Türkiye Şampiyonu

Alperen Tazegül Büyükler ve Gençler 90 kilo’da Türkiye Şampiyonu

Zeynep Çelik Büyükler 57 kilo’da Türkiye Şampiyonu

Lokman Artan Büyükler 66 kilo’da Türkiye İkincisi

Mert Dolar Büyükler 81 kilo’da Türkiye İkincisi

Mustafa Fil Gençler 55 kilo’da Türkiye İkincisi

Emrullah Toprakçı Gençler ve Ümitler 81 kilo’da Türkiye İkincisi

Alperen Tazegül Gençler 90 kilo’da Türkiye İkinci

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751