İSMAİL BARAN SEÇİLDİ

76 üyesi bulunan Körfez Gençlerbirliği kulübünün ikinci olağan genel kuruluna 50 üye haziruna imza attı ve genel kurulun yapılabilmesi için yeter sayıya ulaşıldı. Kongrede divan başkanlığına  Körfez eski Belediye Başkan yardımcısı Nazmi Akın, katipliklerine ise Belediye Meclis Üyesi Murat Yazar ve Belediye Kültür Müdürü Mücahit Bulut getirildi. Genel kurul saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile şehitlerimizin anıldığısaygı duruşu öncesinde yaklaşık 1 yıl önce hayatını kaybeden Körfez Belediyesi personeli ile Körfez Gençlerbirliği kongre üyeleri Osman Erek ve İsmail Arıcı unutulmadı.

İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından denetim ile faaliyet kurulu raporları oy birliği ile kabul edildi. Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri Divan Başkanı Nazmi Akın tarafından genel kurulun oylarına sunuldu. Üyeler yönetim ile denetim kurulunu oy birliği ile kabul etti. Başkan İsmail Baran, Büyükşehir Belediyesi’nde toplantısı olduğu için genel kurula katılamazken, Başkanvekili İsa Taş, Baran’ın selamını genel kurula iletti.

Son olarak dilek ve temenniler bölümüne geçildi. Üyeler Körfez Gençlerbirliği’nin iyi yönetilen bir kulüp olduğunu, Belediye Başkanı İsmail Baran, Başkanvekili İsa Taş ve Spor Danışmanı Metin Özkan’ın emeklerinin hiçbir zaman unutulmaması gerektiğinin altını çizdi. Teşekkür konuşmasını yapan İsa TaşKörfez’in160 bin nüfusa sahip olmasına rağmen ilçedeki samimiyetin örnek olduğunu ifade etti.

Taş ayrıca “Körfez Belediyesi olarak tüm kulüplerimize her türlü katkıyı sağlıyoruz. Kimseyi, kimseden ayırmıyoruz. Tabii ki başkanımız İsmail Baran, Spor Danışmanımız Metin Özkan kardeşim, antrenörlerimiz ve görevli arkadaşlarımız bu işe gönül veriyor. “Sporun Başkenti Körfez” unvanını taşımak kolay değil. Kulübümüzü daha geniş kitlelere ulaştıracağız. Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Son olarak 15 Temmuz Şehitleri’nin isimlerinin yer aldığı anlamlı tabelanın önünde toplu halde aile fotoğrafı verildi.

Körfez Gençlerbirliği Yönetim Kurulu

İsmail Baran

Selahattin Kabadayıoğlu

İsa Taş

Metin Özkan

Metin Dan

Halil Küçük

İlker Kızılkaya

Recep Durul

Nazmi Akın

Murat Yazar

Av. Hakan Çelikkeser

Abdullah Parlak

Mehmet Allak

Ali Kambur

Osman Şar

Çetin Zerenoğlu

Abdullah Köse

Ali Çakır

Nureddin Okutan

Adem Tetik

Üst Kurul Delegeleri

İsmail Baran

İsa Taş

Metin Özkan

Denetim Kurulu Listesi

Öznur Gökkaya

Ali Karadeniz

Yahya Öztürk

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817