KARADENİZ MAZBATASINI ALDI

Ali Karadeniz, Körfez Adliyesi’ne yöneticileri Bünyamin Koç ve Ali Çakal ile birlikte giderek, hazırlanan mazbatasını teslim aldı.

Mazbatasını teslim alan Ali Karadeniz, kongre sırasında da söylediği gibi şoför esnafının sorunlarını çözmek ve dile getirmek için çaba harcamaya devam edeceklerini belirterek, ‘’Önümüzdeki ilk çalışma maddesini şoför esnafının belini büken ve 11 kata kadar çıkan HGS cezaları olacaktır. Bu konu hakkında tepki ve isteklerimizi içeren dosyaları hazırlayarak gerekli yerlere ileteceğiz. Bu ve sırada bekleyen sorunlara çözüm bulunana kadar da sesimizi duyurmaya çalışacağız’’ dedi.

Ali Karadeniz, çalışmaları arasında yer alacak bir diğer konunun da Büyükşehir Belediyesi tarafından eski askeri alana yapılacak olan tır garajının işletmesinin kendilerine verilmesini talep etmenin oluşturacağını ifade ederek, ‘’Bu garajı en iyi biz işletiriz. Büyükşehir Belediyesi buraya garajı yaptıktan sonra işletmesini bize kira karşılığı versin ve hiçbir sorun yaşanmadan şoför esnafı bu hizmetten yararlanabilsin’’ dedi. Karadeniz, çalışmalar tamamlandığı zaman bu konuda resmi olarak da talepte bulunacaklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817