banner2779
banner2752
banner2750

Körfez MHP’den İki Mahallede  İrtibat Bürosu Hizmete Girdi

14 Mayıs’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimleri öncesindeki hazırlıklarını sürdüren Körfez MHP’nin mahallelerdeki irtibat bürosu açılışları sürüyor.

PROTOKOL DE KATILDI

Şimdiye kadar birçok mahallede seçim irtibat bürolarını hizmete alan MHP Körfez İlçe Başkanlığı, son olarak dün iki mahallede daha açılışlarını yaptı. İlk açılış Atalar Mahallesi’nde gerçekleşti. MHP Körfez İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu ve yönetiminin ev sahipliğinde yapılan açılış törenine Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan ile Cumhur İttifakı partilerinin yöneticileri katıldı.

KALABALIK KATILIM VARDI

MHP’nin Körfez’de dün yapılan ikinci açılışı Çamlıtepe Mahallesi’nde yapıldı. İrtibat bürosunun açılışına Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, MHP Körfez İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu ile çok sayıda partili ile Çamlıtepe Mahallesi sakini katıldı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751