Körfez Vefa Spor Kulübü’nün Özel Konukları Vardı

İlçenin çocuklarına ve gençlerine büyük bir kurtuluş imkanı sunan ve gelecek hareketi başlatan kulüp yönetimi, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak ile Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ü Çamlıtepe Mahallesi’ndeki kulüp tesislerinde ağırladı.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİLER ALDILAR

Oluşturdukları son derece modern tesisler çocukları her türlü zararlı ortamdan uzak tutmaya çabalayan, Körfezli ailelerin sportif konularda çocuklarını gönül rahatlığı ile emanet edebildikleri Vefa Spor Kulübü Başkanı Muhammed Emin Kılıç ve birlikte hareket ettikleri yönetim kurulunu tebrik eden Başkan Vekili Yaşar Çakmak, “Vefa Spor Kulübü’nü Körfez Belediye Başkanımız Şener Söğüt ile birlikte ziyaret ettik. Geleceğimizin sporcularını yetiştiren kulüp yöneticilerimizle hasbihal ederek faaliyetleri hakkında bilgi aldık” dedi.

SÖĞÜT DE KUTLADI

Buluşma sırasında konuşan ve Kulüp Başkanı Muhammed Emin Kılıç ile yönetim kurulunu tebrik eden Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ise, “Hedeflerini ve idealleri olan bir gençliğin yetişmesi adına kurulan bu güzel kulüp hakkında kulüp başkanımızdan çeşitli bilgiler aldık. Kendilerini tebrik ediyor, başarılar diliyorum” diye konuştu.

DESTEK VERECEKLER

Bu arada ziyarette konuşan hem Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak ile Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de, büyük bir gençlik hareketi olan Vefa Spor Kulübü’ne her türlü desteği vermeye hazır olduklarını dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817