banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KÖRFEZLİ DALGIÇ HOCASI EVİNDE ÖLÜ BULUNDU !
 Körfez’de tek başına yaşayan bir kişi evinde ölü bulundu. Edinilen bilgi ve iddialara göre; Körfez Yarımca Mimar Sinan Mahallesi Denizciler Caddesi Beste Apartmanı’nda oturan eski dalgıç hocası 65 yaşındaki Saffet Alyaz, dün akşam marketten alışveriş yaptıktan sonra evine döndü. Ancak yaşlı adamdan bir daha kimse haber alamadı. Sabah saatlerinden itibaren Alyaz’a ulaşmaya çalışan yakınları, başarılı olamayınca eve gitti.

 

BEYİN KANAMASI MI?

Kapıyı kimsenin açmaması üzerine eve giren yakınları, Alyaz’ı yatağında hareketsiz yatarken buldu. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri ise talihsiz adamın yaşamını yitirdiği belirledi. Alyaz’ın ilk belirlemelere göre beyin kanaması nedeniyle ölmüş olabileceği belirtildi. Yaklaşık dört ay önce vefat eden MHP’li eski yönetici Ömer Gökçe’nin kardeşi olan ve evli 2 çocuk babası Saffet Alyaz’ın kesin ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826