banner2779
banner2752
banner2750

KÖRFEZLİ MUHTARLARDAN HİZMET TEŞEKKÜRÜ

 

Körfez’deki muhtarlar Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Körfez Belediye Başkan Yardımcıları Selattin Kabadayıoğlu ve Levent Yılmaz, Muhtarlıklar Müdürü Özcan Efe, Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Yanar ile köy ve mahalle muhtarları katıldı. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Yanar ve muhtarlara ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Yanar ise yaptığı konuşmada, “Gerçekten 36 mahalle muhtarımız yaptığınız çalışmalar ve mahallelerimizin hepsine eşit hizmet götürmenizden dolayı memnun. Sizlere hizmetlerinizden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da hizmetlerin bundan sonra da devam edeceğini belirterek, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

BİZLER İÇİN BİR ONUR

Başkan Baran, “Belediyemizin fahri meclis üyeleri olan değerli mahalle muhtarlarını belediyemizde ağırlamak bizler için de onur. Köylerimiz dahil 36 mahallemiz de bizler için önemli. Biz Körfez olarak gönül köprüleri kurduğumuz halkımızla birlikte büyümeye ve gelişmeye yönelik attığımız adımlarımızı her seferinde daha büyük atarak bu ilerleyişimizi sürdüreceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751