banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KSMMMO’da Yeni Başkan Mustafa Taşpınar

KSMMMO'nun oda binasında gerçekleştirilen ve 2 gün süren kongrenin ilk gününde gündemdeki konular ele alındı. Bugün de 09.00 – 17.00 arası seçim yapıldı. 1830 üyenin oy kullanma hakkı bulunan kongrede 1145 kullanıldı. 12 oy geçersiz sayıldı. Oyların 483’ünü alan Mustafa Taşpınar, KSMMMO’nun yeni başkanı oldu.

5 ADAY YARIŞTI

Başkanlık için Mustafa Taşpınar (Etkin Grup), Taner Öner (Değişim Grubu), Mümtaz Atmaca (Güçlü Grup), Hamit Akbulut (Meslekte Birlik Grubu) ve Savaş Yıldız (Bağımsız) yarıştı. Üyeler oda binasında kurulan 5 sandıkta oylarını kullandılar. Kongrede 7 yönetim kurulu üyesi, 5 disiplin, 3 denetim ve 28 birlik delegesi seçildi.

GRUPLARIN ALDIĞI OYLAR

Çarşaf liste yöntemiyle gerçekleştirilen seçimde Etkin Grup yönetim için 483, birlik delegeliği için 498, disiplin kurulu için 434, denetim kurulu için de 419 oy aldı. Güçlü Grup yönetim için 114, birlik delegeliği için 120, disiplin kurulu için 125, denetim kurulu için de 136 oy aldı. Değişim Grubu yönetim için 360 , birlik delegeliği için 327, disiplin kurulu için 319, denetim kurulu için de 314 oy aldı. Meslekte Birlik Grubu yönetim için 184, birlik delegeliği için 168, disiplin kurulu için 144, denetim kurulu için de 163 oy aldı. Bağımsız aday Savaş Yıldız ise 47 oy aldı.

İŞTE KSMMMO’NUN YÖNETİMİ

Seçimde yönetim kurulunun 4’ü Etkin Grup’tan, 2’si Değişim Grubu’ndan 1’i de Meslekte Birlik Grubu’ndan seçildi. KSMMMO’nun yeni yönetiminde Etkin Grup’tan Mustafa Taşpınar, Tülin Keçeci Güngör, Barış Koçak, Engin Eroğlu, Değişim Grubu’ndan Taner Öner, Servet Baran ve Meslekte Birlik Grubu’ndan Hamit Akbulut yer aldı.

“PROJELERİMİZİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

KSMMMO’nun başkanı seçilen Etkin Grubun Adayı Mustafa Taşpınar kongrenin ardından yaptığı kısa değerlendirme konuşmasında, “Seçim için 3 ay boyunca çalıştık. Bu seçim bizim bayramımız demiştik. Bugün bayramımızı yaşadık. Artık önümüze bakacağız. Kazanan odamız olmuştur. 3 yıllık yetki aldık. Projelerimizi hayata geçireceğiz. Mesleğimizi ve odamızı daha iyi yerlere getirmek adına çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz” dedi.

Etkin Gruptan seçilen birlik delegeleri:

Fikret Gökmen, Mustafa Taşpınar, İsmail Birtürk, Tülin Keçeci Güngör, Sait Aydın, Daimi Gümüş, A. Haluk Yapıcı, Suat Yüksel, Hafız Coşkun, Rüstem Çakal, Mustafa Cintaş, Cengiz Tosun, Orhan Kaya. Değişim Grubu’ndan seçilen birlik delegeleri: Osman Demir, Veysel Çelik, Kemal Demir, Osman Sarı, Murat Yazar, Nurten Yıldırım, Derya Öztürk Aslan, Cafer Teyyar Demirdaş,

Meslekte Birlik Grubu’ndan seçilen birlik delegeleri:

Hamit Akbulut, Ayşegül Bakal, Filiz Ayyıldız, Remzi Eşsiz. Güçlü Grup’tan seçilen birlik delegeleri: Bektaş Mehmet Toker, Orhan Bozkurt, Mustafa Kemal Bozat.

DİSİPLİN KURULU

Disiplin Kurulu’na Etkin Grup’tan 3 Değişim Grubu’ndan 2 kişi olmak üzere toplam 5 kişi seçildi. Etkin Grup’tan Disiplin Kurulu’na seçilen isimler: Özcan Çakır, Hasan Malo, Hakan Bıçakçı. Değişim Grubu’ndan Disiplin Kurulu’na seçilen isimler: Neşe Demir, Arif İpek.

DENETLEME KURULU

Denetleme Kurulu’na 2’Si Etkin Grup’tan 1’i Değişim Grubu’ndan olmak üzere 3 kişi seçildi. Etkin Grup’tan Denetleme Kurulu’na seçilen isimler: Serdar Kandemir, Cemalettin Köksal Değişim Grubu’ndan Denetleme Kurulu’na seçilen isim: Musa Özcan.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826