MUHTARLARA “AİLE” EĞİTİMİ!

Birçok alanda açılan kurslara katılan başta kadınlar olmak üzere Körfezliler, kurum bünyesinde açılan “Aile Okulu Eğitimi” programına da yine büyük ilgi gösterdi. Eğitimlere Körfez’e bağlı mahalle ve köy muhtarları da katıldı.

KURT’TAN ZİYARET

Muhtarların yer aldığı eğitim programının özel bir konuğu vardı. Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, eğitim sırasında muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarları katıldıkları eğitim dolayısıyla tebrik eden Müdür Sergülen Kurt, “Bugün ilçemizin eğitim öğretim hizmetlerinde bizlerin en önemli paydaşı, değerli muhtarlarımıza yönelik Körfez Halk Eğitimi Merkezi müdürlüğümüzce düzenlenen “Aile Okulu Eğitimi” kursunu ziyaret ettik. Muhtarlarımızla eğitime dair sohbet ettik. Kendilerini kutluyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817