Şehidimiz Emre Kaan Arlı Dualarla Anıldı


 

Şehitlerimiz İçin Dualar Edildi

Bundan dört yıl önce Siirt'in Pervari ilçesinde gerçekleşen hain terör saldırısı sonucu Şehit olan Derinceli Şehidimiz Jandarma Er Emre Kaan Arlı'nın seneyi devriyesi dolayısıyla baba ocağında Mevlid-i Şerif okundu. Yenikent Mahallesi Şehit Öğretmen Erkan Aydın Caddesi, Çalışanlar Sitesi Lale Apartmanı önünde düzenlenen Kur’an okumalı anma programında tüm gönüller şehitlerimiz için bir oldu. Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil ve imam hatiplerce okunan Mevlid-i Şerif’in ardından Şehit Emre Kaan Arlı ve tüm şehitlerimiz için hep birlikte dualar edildi. Şehidimiz Emre Kaan Arlı’nın babası Şaban Arlı ise yaptığı konuşmada, tüm katılımcılara teşekkür ettiğini ifade etti.

Baba Evinde Mevlid-i Şerif Okundu

Derinceli Şehidimiz Jandarma Er Emre Kaan Arlı'nın baba evinde gerçekleşen Mevlid-i Şerif’e Derince Kaymakamı Cemil Aksak, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kocaeli İl Müftüsü Sinan Cihan, Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil, AK Parti Derince İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu, MHP Derince İlçe Başkanı Zeki Omurca, Derince Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şirin, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, kaymakamlık ve belediye daire müdürleri, STK başkan ve yöneticileri, askeri erkan, şehit aileleri, şehidimizin silah arkadaşları ve çok sayıda vatandaş iştirak etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817