Söğüt, Yavuz Selim’de Teşkilatla Buluştu

Özellikle Körfez Belediyesi’ni yaklaşık 450 milyon liralık bir borçtan kurtaran, üstelik borç karşılığında devri yapılan Belde Garajını, işletmeci olarak yeniden geri alan Başkan Söğüt, geçen sürede önemli hizmetleri ilçesine kazandırdı.

YATIRIMLARI ANLATTI

Belediye başkanı Şener Söğüt, hayata geçirdiği yerel hizmetlerin yanı sıra AK Parti’nin teşkilatları ile de bir araya gelerek, yapılan hizmetlerle ilgili sunum yapıyor. Teşkilat programlarına mahalle yönetimlerini de ekleyen Başkan Söğüt, bu akşam Yavuz Sultan Selim Mahallesi yönetimi ile haftalık toplantılarında bir araya geldi. Mahalledeki irtibat bürosunda gerçekleşen buluşmada Başkan Söğüt, bölgeye yapılan yatırımlar hakkında bilgilendirmede bulundu.

GÖZALAN VE ORUÇ DA KATILDI

Saha programlarındaki yüksek enerjisi ve millete dokunan yönetim anlayışı ile öne çıkan, hayata geçirdiği görkemli projeleri ile de Körfez halkının büyük desteğini sağlayan Söğüt’e, mahalle başkanı Yasin Gözalan’ın ev sahipliğindeki ziyarette AK Parti Körfez İlçe yöneticilerinden Erdal Oruç eşlik ederken, önceki dönem mahalle başkanı Abdulvehap Mete de hazır bulundu.

“ELİMİZ, AYAĞIMIZSINIZ”

Körfez halkına verilen her sözü yerine getirmekle yükümlü olduklarını dile getiren Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Mahalle teşkilatlarımız bizler için çok önemli. Sizler bizim ve teşkilatımızın sahadaki en güvendiğimiz kişilersiniz. Partimize sağladığınız büyük destekler ve bizlere sorunların tespiti ve çözümünde verdiğiniz katkı ve yaptığımız hizmetlerin halka anlatılmasında emekleriniz çok büyük. Bizim sahadaki elimiz, ayağımızsınız. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi. Buluşma günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817